Mosturoğlu'nun talebi reddedildi

Şekip Mosturoğlu'nun talebi savcılık tarafından reddedildi.MOSTUROĞLU’NUN "BELGE TALEBİ" GİZLİLİK GEREKÇESİYLE REDDEDİLDİFutbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı avukat Şekip Mosturoğlu’nun TFF’ye gönderilen belgel

Mosturoğlu'nun talebi reddedildi

Şekip Mosturoğlu'nun talebi savcılık tarafından reddedildi.

MOSTUROĞLU’NUN "BELGE TALEBİ" GİZLİLİK GEREKÇESİYLE REDDEDİLDİ

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı avukat Şekip Mosturoğlu’nun TFF’ye gönderilen belgelerin kendisine de verilmesi yönündeki talebi reddedildi.

MOSTUROĞLU TFF’YE GÖNDERİLEN BELGELERİ İSTEMİŞTİ

Futbolda şike soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iki hafta soruşturma delillerinden bir bölümünü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) göndermişti. Dosya üzerinde ‘gizlilik kararı’ bulunmasına rağmen bazı belgelerin TFF’ye gönderilmesi üzerine bazı şüpheli avukatları belgelerin kendisine verilmesini istemişti.

GİZLİLİK VAR BELGELER VERİLEMEZ

Soruşturma kapsamında tutuklanan Şekip Mosturoğlu’nun avukatları da soruşturma savcılığına dilekçe sunarak, belgelerin TFF’ye gönderilmesi ile dosya üzerindeki gizlilik kararının kalktığını ve belgelerin kendilerine de verilmesini istemişti. Mosturoğlu’nun bu talebi savcılık tarafından kabul edilmedi. Savcılık, ‘dosya üzerinde hala gizlilik kararı olduğunu’ hatırlattı ve belgelerin bu aşamada şüpheli müdafilerine verilemeyeceğini belirtti.

AZİZ YILDIRIM DA BELGELERİ İSTEDİ

Öte yandan Mosturoğlu’nun ardından aynı soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatları, savcılıktan, TFF’ye gönderilen belgelerin kendilerine de verilmesini talep etmişti. Savcılığın Yıldırım’ın talebine henüz yanıt vermediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor