Moral Bulmak İstiyoruz

UEFA İntertoto Kupası'nda Otelul Galati takımına elenerek UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edemeyen Trabzonspor, lige iyi başlayarak moral bulmak istiyor.Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, yaptığı açıklamada, UEFA İntertoto Kupası'nda hak etmedik

Moral Bulmak İstiyoruz

UEFA İntertoto Kupası'nda Otelul Galati takımına elenerek UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edemeyen Trabzonspor, lige iyi başlayarak moral bulmak istiyor.

Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, yaptığı açıklamada, UEFA İntertoto Kupası'nda hak etmedikleri ve beklemedikleri bir biçimde elendiklerini belirterek, ''Şimdi lige başlıyoruz. İlk maçımızı da sahamızda Sivasspor ile yapacağız. Sivasspor maçıyla lige galibiyetle başlayarak moral bulmak istiyoruz'' dedi.

Sivasspor maçının bu sezon belki de yapacakları en önemli maçlardan biri olduğunu ifade eden Baturoğlu, ''Sezon öncesi maçlar hiçbir zaman ölçü olmaz. Trabzonspor'un kadro kalitesi belli. Kimse Otelul Galati maçıyla bir umutsuzluğa düşmesin. Sivasspor maçıyla iyi bir seri yakalayıp olumsuz dönemi geride bırakacağız'' diye konuştu.


İbrahim Baturoğlu, 40. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmayan bordo-mavili taraftarlara sitem etti.

Baturoğlu, 1 maçta alınan kötü sonucun kulübün 40. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini gölge düşürmemesi gerektiğini kaydederek, ''Biz orada kulübün kuruluşunun 40. yıl dönümünü kutladık. Yönetim kurulunun kuruluş yıl dönümünü değil. Oraya gelmeyen taraftarların ve eski yöneticilerin takımlarına yarar sağlayamayacakları kanaatindeyim'' diye konuştu.

Baturoğlu, teknik direktör Ziya Doğan'a gösterilen tepkiyi ise doğru bulmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor