Montella'dan kaleci açıklaması! "Benim gözümde sadece kırmızı beyaz"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

Montella'dan kaleci açıklaması! "Benim gözümde sadece kırmızı beyaz"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, turnuva öncesi hedeflerini ve EURO 2024 kadrosunun şekillenme durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Montella, kaleci tercihine yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"3 kalecimizi de oynattık. 3'ü de oynamaya hazır kaleciler. Altay, Galler maçında da sonradan girerek iyi performans gösterdi. Almanya maçında da çok iyiydi. Finallere geldiğimizde net bir karar vermemiz gerekiyor, birinci kaleci konusunda. Ancak, 3 kaleci konusunda da içimiz çok rahat.

Son kararlarımı aldığımda illaki üzülen taraflar olacak. Herkesin gönlü rahat olsun. Ben hayatımda hiçbir zaman politik veya forma rengine göre karar almadım. Oyun planıma hangi isimler daha uygun olacak, ona göre futbolcuları seçerim. Eğer biz iç huzuru sağlayamazsak ülkemizde bu konularda, başarı elde etmek daha zor olur. Herkesin gönlü rahat olsun. Kararlarımı belli sebeplerden yapmam. Takıma, oyuna hangi oyuncu daha uygun ona göre seçerim. Benim gözümde sadece kırmızı beyaz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor