Mitroglou Türk Düşmanı mı? Açıkladı!

-HABER61-Yunan futbolcu Mitroglu hakkında çıkan Türk düşmanı haberleri ile ilgili açıklamada bulundu.Daha önce bir maç sonrasında gol sevinci ile ilgili söylediği ileri sürülen bazı sözler nedeniyle Türk Düşmanı ilan edilen Trabzonspor'un gündemindeki Yun

Mitroglou Türk Düşmanı mı? Açıkladı!

-HABER61-

Yunan futbolcu Mitroglu hakkında çıkan Türk düşmanı haberleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Daha önce bir maç sonrasında gol sevinci ile ilgili söylediği ileri sürülen bazı sözler nedeniyle Türk Düşmanı ilan edilen Trabzonspor'un gündemindeki Yunan golcü Kostas Mitroglou, o iddiaları yalanladı.

Mitroglou yaptığı açıklamada "Yapılan haberler hakkında arkadaşlarım beni bilgilendirdi. Bu haberler asılsız. Ben asla böyle şeyler söylemedim" dedi.

Ayrıca Mitroglou'nun ailesinin köken olarak Türkler'den geldiği bilgisine ulaşıldı.

İŞTE O HABER

Anderlecht – Olympiakos maçından bir gün sonra Yunan kanalı Blue Sky TV'ye bir demeç veren Mitroglou, olay yaratan gol sevinciyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Muhabirin ''Neden gol attığında silahıyla ateş eden bir adam taklidi yapıyorsun?'' sorusuna gülerek cevap veren golcü oyuncu; "Karşımda bir Türk varmış gibi hayal ediyorum" şeklindeki sözleriyle herkesi şaşkına çevirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor