Mitroglou için sürpriz iddia!

Trabzonspor'un forvet hattı için düşündüğü isimlerden olan Yunan golcü Kostas Mitroglou için süpriz bir iddia ortaya atıldı.İngiliz basınında yer alan haberde, Olympiakos'un Ocak ayında 12 milyon pounda Fulham'a sattığı golcü oyuncuyu sezon sonuna kadar k

Mitroglou için sürpriz iddia!

Trabzonspor'un forvet hattı için düşündüğü isimlerden olan Yunan golcü Kostas Mitroglou için süpriz bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınında yer alan haberde, Olympiakos'un Ocak ayında 12 milyon pounda Fulham'a sattığı golcü oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı belirtildi.

Championship'te mücadele eden Fulham'ın, Mitroglou'yu satmatı tercih ettiği ancak golcü oyuncunun büyük ihtimalle kiralık olarak eski takımına döneceği kaydedildi.

Olympiakos'un, Mitroglou'nun ücretinin bir kısmını Fulham'ın ödemesini istediği ve bu nedenle görüşmelerin karmaşık bir hal aldığının altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor