Mitroglou için bir rakip daha!

Trabzonspor'un gündeminde olduğu konuşulan Kostas Mitroglou için İspanya'dan yeni bir iddia geldi.İspanyol basınında yer alan habere göre önümüzdeki sezon için kadrosunu daha iddialı bir hale getirmek isteyen Deportivo, Yunan golcüyü transfer listesine ek

Mitroglou için bir rakip daha!

Trabzonspor'un gündeminde olduğu konuşulan Kostas Mitroglou için İspanya'dan yeni bir iddia geldi.

İspanyol basınında yer alan habere göre önümüzdeki sezon için kadrosunu daha iddialı bir hale getirmek isteyen Deportivo, Yunan golcüyü transfer listesine ekledi. Kostas Mitroglou'nun bu yaz Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası'nda sergilediği performans ile transfer gündemine girdiği belirtilirken, 26 yaşındaki yıldız oyuncunun Fulham'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Ayrıca aynı haberde, Olympiakos'un da gündeminde olan Kostas Mitroglou için İspanyol temscilcisinin maddi şartlarını zorlayacağının altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor