Mitroglou gündemde ama...

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor yine transfer peşinde.Yabancı kontenjan nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istediği 2 futbolcu transferini askıya alan bordo mavili takım, Malouda'nın sözleşmesini feshettikten sonra yenide

Mitroglou gündemde ama...

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor yine transfer peşinde.

Yabancı kontenjan nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istediği 2 futbolcu transferini askıya alan bordo mavili takım, Malouda'nın sözleşmesini feshettikten sonra yeniden harekete geçti.

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal da transferle ilgili "Görüştüğümüz futbolcular var" açıklamasını yapması heyecan yaratırken herkes gözü gelecek olan transfer haberlerine döndü.

Bordo mavili ekibin ilk aşamada Fulham'ın Yunan golcüsü Mitroglou ile büyük oranda anlaşma sağladığı öne sürüldü. Ancak edinilen bilgiye göre Halilhodzic'in talebi doğrultusunda bu futbolcunun transferi ikinci plana alındı.

Boşnak hoca  "Mitroglou koşan bir forvet tipi değil. Cardozo ile benzer özelliklere sahipler. Bize daha hareketli rakip sahada pres yapabilecek bir forvet gerekli" diyerek talebini yönetime iletirken bordo mavili kurmaylar da alternatif isimler üzerinde çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor