Minik taraftardan Bosingwa'yı terleten soru

Trabzon'un Of ilçesinde Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz'ün babasının adıyla yaptırdığı okulun açılışına minik bir taraftarın Bosingwa'ya sorduğu soru damgasını vurdu.Açılışa katılan Colman, Bosingwa ve Özer çocuklara forma hediye ederken, konuşmalar s

Minik taraftardan Bosingwa'yı terleten soru

Trabzon'un Of ilçesinde Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz'ün babasının adıyla yaptırdığı okulun açılışına minik bir taraftarın Bosingwa'ya sorduğu soru damgasını vurdu.

Açılışa katılan Colman, Bosingwa ve Özer çocuklara forma hediye ederken, konuşmalar sırasında Bosingwa'nın kucağına aldığı minik bir taraftarın kendisine sorduğu soru yıldız futbolcuyu şaşırttı.

Bu sırada Bosingwa'nın kucağına oturan Fettah Saral isimli çocuğun Portekizli oyuncuya, "Niye hep yeniliyorsunuz?" demesi dikkat çekti. Bosingwa ise tercümandan yardım alarak çocuğa kısa bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler