Millilerin yüzü gülüyor

A Milli Takımımız, Honduras'ı 2-0 yendi. Goller Mevlüt Erdinç ve Caner Erkin'den geldi. İkinci yarıda bulduğu gollerle gülen milli takım son 6 hazırlık maçını da kazandı. Kuzey İrlanda, Belarus, İsveç, Kosova ve İrlanda'nın ardından seriye Honduras da kat

Millilerin yüzü gülüyor

A Milli Takımımız, Honduras'ı 2-0 yendi. Goller Mevlüt Erdinç ve Caner Erkin'den geldi. İkinci yarıda bulduğu gollerle gülen milli takım son 6 hazırlık maçını da kazandı. Kuzey İrlanda, Belarus, İsveç, Kosova ve İrlanda'nın ardından seriye Honduras da katıldı...

Fatih Terim yönetiminde Euro 2016 elemelerine hazırlık kapsamında yaz kampına çıkan A Milli Takım, bu kampın Avrupa ayağında oynadığı maçlarda Kosova’yı 6-1, İrlanda’yı ise 2-1’lik skorlarla devirmişti. Bu maçların ardından Amerika’ya geçen Ay-Yıldızlı ekip, burada ilk maçında Honduras'ı 2-0 yendi. Goller 70. dakikada Mevlüt Erdinç ve 83. dakikada Caner Erkin'den geldi.

Milliler daha önce oynadığı iki maçta da mağlup ettiği ve hiç gol yemediği Honduras'ı yine ağlarında gol görmeden yenmeyi başardı.

SIRADA ABD VAR

Milli takımımız, pazar günü ise son hazırlık maçında ABD ile karşılaşacak. 1 Haziran Pazar günü oynanacak ve 21.00’de başlayacak ABD-Türkiye maçını SHOW TV naklen yayınlayacak.

ALPER POTUK SAKATLANDI

Milli futbolcu Alper Potuk, Honduras karşılaşmasında omzundan sakatlanarak 10. dakikada yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı. Alper Potuk'un sol omuz AC ekleminde (köprücük kemiği) yarı çıkığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor