Millilerin Avusturya biletleri satışta

A Milli Futbol Takımı'nın 6 Eylül'de deplasmanda karşılaşacağı Avusturya maçının biletleri satışa çıktı.2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Milli Takım'ın 6 Eylül'de deplasmanda Avusturya ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.Türkiye Fut

Millilerin Avusturya biletleri satışta

A Milli Futbol Takımı'nın 6 Eylül'de deplasmanda karşılaşacağı Avusturya maçının biletleri satışa çıktı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Milli Takım'ın 6 Eylül'de deplasmanda Avusturya ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Avusturya Futbol Federasyonu tarafından Türk taraftarlara ayrılan biletlerinin bugün TFF'nin internet sitesinden satışa sunulduğu bildirildi.

Açıklamada, 22 avrodan satılan biletlerden, her taraftarın en fazla 4 adet alabileceği kaydedildi. Bu arada, Avusturya pasaportuna sahip olan Türk vatandaşlarının ise, Avusturya-Türkiye maçının biletlerini sadece "http://www.oefb.at/tickets-pid608#el18612" internet adresinden yarın TSİ  11.00'den itibaren satın alabilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor