Millilerin 456. sınavı B. Hersek

BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin yardımcılıklarını ise Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo. Grubumuzda yarın

Millilerin 456. sınavı B. Hersek
BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin yardımcılıklarını ise Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.

Grubumuzda yarın akşam ayrıca Estonya-İspanya ve Belçika-Ermenistan maçları oynanacak.

İlk maçta deplasmanda Ermenistan'ı 2-0 yenen ve daha sonra kendi evinde Belçika ile 1-1 berabere kalan millilerimiz, grupta 4 puanla 2. sırada yer alıyor. Grupta henüz puanı bulunmayan Estonya ise, 6 puanla liderlik koltuğunda oturan İspanya'yı konuk ediyor. 4 puanı bulunan Belçika da 3 puanlı Ermenistan'ı ağırlayacak.

A MİLLİ TAKIM'IN 456. SINAVI

A Millilerimiz, Bosna-Hersek ile oynayacağı maçla tarihindeki 456. sınavını verecek.

Ay-yıldızlı ekibimiz 85 yıllık tarihinde 239'u resmi, 216'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 455 maçta 159 galibiyet, 109 beraberlik alırken, 187 kez de rakiplerine yenildi. Millilerimiz attığı 584 gole karşılık, kalesinde 699 gol gördü.

BOSNA-HERSEK İLE 4. RANDEVU

A Milli Takımımız, Bosna-Hersek ile ise tarihindeki 4. maçına çıkacak.

Milliler, Bosna-Hersek ile daha önce oynadığı 2 resmi, 1'i özel 3 karşılaşmada, 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Ay-yıldızlı ekibimiz attığı 3 gole karşılık, kalesinde de 5 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor