Millilerden kötü hazırlık

2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı, hazırlık maçında Palacio de Deportes’te İspanya ile karşı karşı karşıya geldi.Oyuna milliler, Kerem Tunçeri, Cedi Osman, Emir Preldzic, Kerem Gönlüm ve Ömer Aşık beşiyle başlarken, İspanya ise

Millilerden kötü hazırlık

2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı, hazırlık maçında Palacio de Deportes’te İspanya ile karşı karşı karşıya geldi.

Oyuna milliler, Kerem Tunçeri, Cedi Osman, Emir Preldzic, Kerem Gönlüm ve Ömer Aşık beşiyle başlarken, İspanya ise Sergio Rodriguez, Juan Carlos Navarro, Rudy Fernandez, Serge Ibaka, ve Marc Gasol beşiyle parkede yerini aldı.

Maça etkili başlayan İspanya ilk periyodu 20-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da oyundaki üstünlüğünü sürdüren rakip takım, ilk yarıyı 39-24 önde kapattı. Ay-yıldızlılar üçüncü periyotta farkı azaltmaya çalışsa da İspanya bu bölümü de 56-40’lık skorla geçti. Karşılaşmanın final periyotunda Ömer Aşık ile skor bulmaya çalışan milliler karşısında İspanya, Rodriguez ve Pau Gasol’un basketleriyle etkili oldu. A Milli Takım, İspanya karşısında maçtan 77-55 mağlubiyetle ayrıldı.

A Milli Takım, ile İspanya, 14 Ağustos Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda bir kez daha hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Saat 21:30’da başlayacak mücadele NTV Spor’dan da naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler