Millilerde Estonya maçı hazırlığı

Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada karşılıklı pas ve pres çalışması yaptı. Soğuma egzersizleriyle idman sonlandı. Kampa ka

Millilerde Estonya maçı hazırlığı

Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada karşılıklı pas ve pres çalışması yaptı. Soğuma egzersizleriyle idman sonlandı. Kampa katılan Mehmet Topal ve Sinan Bolat da çalışmada yer aldı.

Antrenmanı TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve Milli Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman da takip etti.

Milli Takım, yarın saat 19.30'da FiYapı İnönü Stadı'nda yapacağı son çalışmayla Estonya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. İdmanın 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler