Milliler Trabzon'da toplanıyor

Ümit Milli Futbol Takımı, 14 Kasım'da İsviçre'yle Trabzon'da ve 18 Kasım'da Estonya'yla Rize'de oynayacağı 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası Grup Eleme maçları hazırlıkları için toplanıyor.Çalışmalarını Trabzon'da yapacak olan Teknik Direktör Hami Mandıralı

Milliler Trabzon'da toplanıyor

Ümit Milli Futbol Takımı, 14 Kasım'da İsviçre'yle Trabzon'da ve 18 Kasım'da Estonya'yla Rize'de oynayacağı 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası Grup Eleme maçları hazırlıkları için toplanıyor.

Çalışmalarını Trabzon'da yapacak olan Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetimindeki Ümit Milliler, bu akşam Trabzon Grand Zorlu Otel'de toplanacak ve yarından itibaren de antrenmanlara başlayacak.

Hazırlıklarını Trabzonspor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan Ümit Milliler, ilk antrenmanını yarın saat 11.00'de gerçekleştirecek.

Ümit Milli Takım'ın İsviçre ve Estonya maçları aday kadrosu şu oyunculardan oluşuyor:

Volkan Babacan, (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor), Barış Başdaş (Kasımpaşaspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Aykut Muhammet Demir (Gençlerbirliği), Emre Özkan (Orduspor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Caner Erkin (Galatasaray), Serkan Şahin (Basel), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Jem Paul Karacan (Reading), Furkan Özcal (Kayserispor), Ergün Berisha (Udinese Calcio), Ferhat Kiraz (Gençlerbirliği), Necip Uysal (Beşiktaş), Umut Sözen (Ankaraspor), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu (Kayserispor), Tevfik Köse (Bayer Leverkusen) ve Deniz Yılmaz (Bayern Münih).

Ümit Millilerin, 14 Kasım Cumartesi günü İsviçre ile Trabzon'da oynayacağı karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Marcinz Borski yönetecek. Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakada Broski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Maciej Wierzbowski yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Marcin Szulc.

Estonya ile 18 Kasım Çarşamba günü Rize'de oynayacak karşılaşmayı ise Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Drazenko Kovacic yönetecek. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşmada Kovacic'in yardımcılıklarını Zeljko Novosel ve Josip Havaic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Zlatko Simcic.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler