Milliler kampa giriyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maçın yanı sıra 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına 22 Mart Pazar günü başlayacak.Türkiye Futbol

Milliler kampa giriyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maçın yanı sıra 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına 22 Mart Pazar günü başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre milliler, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girecek.

A Milli Takım, müsabakalar öncesinde dört günlük kamp için 23 Mart Pazartesi günü Almanya'nın Marienfeld kasabasına gidecek. 26 Mart Perşembe gününe kadar çalışmalarını burada sürdürecek ay-yıldızlılar, karayoluyla Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a geçecek.

Milli takım, 27 Mart Cuma günü Amsterdam Arena'da yapacağı antrenmanla Hollanda karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, aynı gün statta basın toplantısı düzenleyecek. Amsterdam Arena'nın ev sahipliği yapacağı Hollanda-Türkiye karşılaşması, cumartesi günü TSİ 21.45'te başlayacak.

-Lüksemburg maçı

Milliler, Lüksemburg ile oynayacağı özel maç için 29 Mart Pazar günü uçakla bu ülkeye geçecek ve aynı gün Henri Dunant Stadı'nda bir antrenman yapacak.

Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki son çalışmasını 30 Mart Pazartesi günü müsabakanın oynanacağı Josy Barthel Stadı'nda gerçekleştirecek. Fatih Terim, antrenman öncesi düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

Josy Barthel Stadı'ndaki Lüksemburg-Türkiye karşılaşması, salı günü TSİ 21.15'te başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın hemen ardından Türkiye'ye dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler