Milliler İzlanda maçına hazır

Konya Büyükşehir Torku Arena'da, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim  yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda ay-yıldızlı  futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Basına kapalı bölümde ise milli  takımın, İzlandamaçını

Milliler İzlanda maçına hazır
Konya Büyükşehir Torku Arena'da, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim  yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda ay-yıldızlı  futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Basına kapalı bölümde ise milli  takımın, İzlandamaçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi. 
 
Türkiye'nin İzlanda maçına, Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Serdar  Aziz, Hakan Balta, Caner Erkin,Mehmet Topal, Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu,  Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Cenk Tosun muhtemel ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor