Milliler dünya şampiyonu oldu!

İspanya'da düzenlenen Sualtı Hokeyi Gençler Dünya Şampiyonası'nda Erkek Milli Takımımız finalde karşılaştığı rakibi Avustralya'yı 3-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Dünya Şampiyonu olan Sualtı Hokeyi Milli Takımımızı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif

Milliler dünya şampiyonu oldu!

İspanya'da düzenlenen Sualtı Hokeyi Gençler Dünya Şampiyonası'nda Erkek Milli Takımımız finalde karşılaştığı rakibi Avustralya'yı 3-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonu olan Sualtı Hokeyi Milli Takımımızı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "İspanya'da düzenlenen Sualtı Hokeyi Erkekler Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan millilerimizi kutluyorum. Millilerimizin almış olduğu bu başarı hepimizi gururlandırdı. Bu vesileyle şampiyonlukta emeği olan tüm sporcularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Gelecekteki organizasyonlarda başarılarının devamını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor