Milli yüzücümüz başarıya doymuyor

Türkiye yüzmesinin son zamanlarda yetiştirdiği ve kendini yüzme kariyerinde son 2-3 yılda başarıları ile kariyer çıtasını bir hayli yükselten Milli Yuzucumuz Emre Öztürk yine zorlu bir müsabaka ya gidiyor. Bundan 34 ay önce Trabzon'da kamp yapmış olan ve

Milli yüzücümüz başarıya doymuyor

Türkiye yüzmesinin son zamanlarda yetiştirdiği ve kendini yüzme kariyerinde son 2-3 yılda başarıları ile kariyer çıtasını bir hayli yükselten Milli Yuzucumuz Emre Öztürk yine zorlu bir müsabaka ya gidiyor. Bundan 34 ay önce Trabzon'da kamp yapmış olan ve Türkiye'yi Avrupa ve Balkanlarda temsil eden milli sporcu, 18 ocakta İstanbulda Tozkoparan Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenecek olan 10 km havuz maratonunda yarışacak. Ayrıca bu yarış hem Türkiye Şampiyonası hemde milli takım seçme ve baraj geçme niteliği olduğu için son derece önemli ve sporcular için bir bakıma dönüm noktası olarak ifade edilmektedir.

Bu şampiyonaya 3 aydır hazırlandığını ve hem fiziksel olarak hemde konsantrasyon gücünün zirvesinde olduğunu söyleyen yüzücümüz hedefinin 1.lik olduğunu ve bu yarış sonunda Avrupa Şampiyonlarında Ülkemizi ve İlimizi temsil etmek olduğunu söyledi. Yüzücümüz bu dalda, geçen sene düzenlenen yarışlarda 10 km lik mesafeyi 2 saat 7 dakikada bitirerek en iyi dereceyi elinde bulundurduğunu ve bu sene kendisini derece bakımından dahada geliştirmek istediğini soyledi. Ayrıca bu yarışta 1. Olarak ve rekor kirarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflerinin arasında bulundurduğu söyledi. Kariyerinde 21 Türkiye Şampiyonluğu bulunan Emre Öztürk haftaya düzenlenecek olan yarışta kariyerine yeni bir başarı eklemek istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor