Milli Takım'da keyifler yerinde

A Milli Takım’ın İrlanda Cumhuriyeti’ndeki kampı Maynooth kasabasında devam ediyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ay-yıldızlı takım daha sonra çift kale maç yaptı. Öte yandan antrenmanda

Milli Takım'da keyifler yerinde
A Milli Takım’ın İrlanda Cumhuriyeti’ndeki kampı Maynooth kasabasında devam ediyor.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ay-yıldızlı takım daha sonra çift kale maç yaptı. Öte yandan antrenmanda Terim ve yardımcıları bir süre ayak tenisi oynayarak stres attı.
 
Aviva Stadium’un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00’de başlayacak ve Show TV’den canlı olarak yayınlanacak.
 
BİR SONRAKİ DURAK ABD
 
Ay-yıldızlı ekip, karşılaşmanın hemen ardından kampın ikinci bölümü için ABD’nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek ve bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras’la karşılaşacak. RFK Stadium’daki mücadele, TSİ saat 03.00’te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena’daki mücadele TSİ 21.00’de başlayacak.
 
A Milli Takım kafilesi 2 Haziran akşamı İstanbul’a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye’de olacak.
 
MAÇI BUQUET YÖNETECEK
 
Karşılaşmayı ise Fransa Futbol Federasyonu’ndan Ruddy Buquet yönetecek. Müsabakada Buquet’in yardımcılıklarını Guillaume Debart ile Cyril Gringore yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İrlanda Cumhuriyeti Futbol Federasyonu’ndan Neil Doyle olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler