Milli takımda Kazakistan hazırlığı

İSTANBUL 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ile 2 Eylül Cuma günü karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, hazırlıklarını Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik Direktör Guus Hiddink yönetimindeki antrenman ısı

Milli takımda Kazakistan hazırlığı

İSTANBUL 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ile 2 Eylül Cuma günü karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, hazırlıklarını Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Guus Hiddink yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çift kalede el topu oynayan A Milliler, yarı sahada minyatür kale ile maç yaptı. Kanat çalışması ve soğuma egzersizleriyle idman sona erdi.

Sol ayak bileğinde birinci derece burkulma tespit edilen Cenk Tosun ile sakatlığı bulunan Gökhan Zan idmana katılmadı. Her iki oyuncunun tedavisine otelde devam edilirken, Gökhan Zan fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Servet Çetin fizyoterapistle birlikte sabah ve akşam takımdan ayrı özel çalışma yaptı. Servet, yarın takımla birlikte antrenmana katılabilecek.

Antrenman sırasında sağ gövde dış yan bölümüne darbe alan Gökhan Gönül, çalışmanın son bölümüne katılmadı.

Bu arada, Milli Takıma 29 Ağustos Pazartesi günü katılan Umut Bulut, bugün ilk kez milli takımla birlikte çalıştı.

Antrenmanı, Milli Takımlardan Sorumlu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman da izledi.

A Milliler, yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da yapacağı idmanla Kazakistan maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler