Milli takımda hazırlıklar sürüyor

2010 Dünya Kupası Elemlerinde 28 mart cumartesi günü İspanya'ya karşı oynayacak (A) Milli Futbol Takımı, bugün ikinci antrenmanını yaptı.Real Madrid kulübünün antrenman sahası olan “Ciudad Real Madrid” spor kompleksinde yapılan antrenman 30 dakika basına

Milli takımda hazırlıklar sürüyor

2010 Dünya Kupası Elemlerinde 28 mart cumartesi günü İspanya'ya karşı oynayacak (A) Milli Futbol Takımı, bugün ikinci antrenmanını yaptı.

Real Madrid kulübünün antrenman sahası olan “Ciudad Real Madrid” spor kompleksinde yapılan antrenman 30 dakika basına açık tutuldu. Antrenmanla ilgili basına verilen bilgilerde, Tuncay Şanlı'nın adalelerinde ağrı bulunduğu ve düz koşu yapacağı belirtildi.

Madrid'e bugün gelen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve eski milletvekili Mehmet Ağar da Milli Takım'ın antrenmanını izledi.

Milli Takım yarın akşam basına kapalı tek idman yapacak.

Bu arada, sabah antrenmanı iptal edildiğinden milli futbolcular günü kamp yaptıkları Westin Palace Oteli'nde dinlenerek geçirdi.

Antrenman sahasına yarım saat kadar uzaklıktaki otel, Madrid'in merkezinde İspanyol meclis binasının karşısında bulunuyor. İspanyol milletvekillerinin toplantılar için kullandığı aynı zamanda birçok şirketin seminer ve konferansının yapıldığı işlek bir otelin kamp yeri olarak seçilmesi konusunda Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, “Aslında başka bir otel istiyorduk ama orada eksiklikler vardı. Biz de şehir içindeki bu oteli seçtik” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler