Milli takımda doping krizi!

Romanya'da devam eden U19 Avrupa futbol şampiyonasında ay-yıldızlı ekibin en büyük kozlarından biri olan Muhammet Demir'in, tedavisi için kullandığı ilacın doping listesinde yer alması nedeniyle kadrodan çıkarıldığı öğrenildiYıldız oyuncunun takımı Gazian

Milli takımda doping krizi!

Romanya'da devam eden U19 Avrupa futbol şampiyonasında ay-yıldızlı ekibin en büyük kozlarından biri olan Muhammet Demir'in, tedavisi için kullandığı ilacın doping listesinde yer alması nedeniyle kadrodan çıkarıldığı öğrenildi

Yıldız oyuncunun takımı Gaziantepspor'un hazırlık döneminde geçirdiği sakatlık sonrası tedavi sürecinde verilen ilacın UEFA yetkilileri tarafından onaylanmadığı öğrenildi.

Milli takımın Sırbistan ile oynadığı maç öncesi Demir'in kullandığı ilacı organizasyon yetkililerine bildiren ve "sakıncası var mı?" diye soran kafile doktoruna, gerekli kontroller yapıldıktan sonra olumsuz yanıt verildiği, bu karardan sonra golcü futbolcunun 22 kişilik kadronun dışında bırakıldığı kaydedildi.

Milli takım yetkilileri söz konusu girişimde bulunmayıp genç yıldızı oynatsaydı, yapılacak kontrollerde futbolcu dopingli çıkacak ve ay-yıldızlı ekibin turnuvadan ihracı gündeme gelebilecekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler