Milli takımda 6 oyuncu kadro dışı!

Milli Takım sakata geldi! Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için İstanbul'da toplanan A Milli Futbol Takımı'nda 6 futbolcu kadrodan çıkarıldı.İŞTE 6 FUTBOLCUNUN KADRODAN ÇIKARILMA NEDENİÇek Cumhuriyeti ve Letonya ile o

Milli takımda 6 oyuncu kadro dışı!

Milli Takım sakata geldi! Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için İstanbul'da toplanan A Milli Futbol Takımı'nda 6 futbolcu kadrodan çıkarıldı.

İŞTE 6 FUTBOLCUNUN KADRODAN ÇIKARILMA NEDENİ

Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için İstanbul'da toplanan A Milli Futbol Takımı'nda, Ömer Toprak sağ baldır (gastrocnemius) adalesindeki Tip 3A yırtık, Hakan Çalhanoğlu sol baldır (Soleus) adalesindeki Tip 3B yırtık, Volkan Demirel belinde fıtık (L4-5 ve L5-S1 disc herniasyonu), Burak Yılmaz ayak bileğinde bağ lezyonu ve kemik ödemi, Mustafa Pektemek ise sol uyluk ön adalesinde (Quadriceps) Tip 3B yırtık sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı.

MERT VE ADEM KADROYA DAHİL EDİLMİŞTİ

Ayak baş parmak tendonunda (Hallucis Longus) tendinit olduğu bilgisine ulaşılan Kaan Ayhan ise daha önce kadrodan çıkmıştı. Dün aday kadroya dahil edilen Fehmi Mert Günok ve Adem Büyük'ün yanı sıra Muhammet Demir de aday kadroya davet edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler