Milli Takım'a ucuz otel aranıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın tasarruf tedbir çalışmaları devam ediyor. Aydınlar'ın hedefinde bu kez milli takımın kamp yaptığı Swissotel var.Hiddink, Ersun Yanal derken TFF Başkanı, Milli Takım'ın kamp yaptığı otelin maliyetin

Milli Takım'a ucuz otel aranıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın tasarruf tedbir çalışmaları devam ediyor. Aydınlar'ın hedefinde bu kez milli takımın kamp yaptığı Swissotel var.

Hiddink, Ersun Yanal derken TFF Başkanı, Milli Takım'ın kamp yaptığı otelin maliyetini düşürmeye çalışıyor...

Göreve geldikten sonra personel sayısını düşüren, ayda 130 bin TL maaş alan Ersun Yanal'ın iş akdine son veren ve Yanal'a düşük tazminat ödemek isteyen Aydınlar, milli takım için de ucuz otel arayışlarına başladı.

TFF'den yıllık vergiler ve tüm primler dahil 6 milyon 500 bin Euro alan Hiddink'in anlaşmasını da pahalı bulan ve play-off sonrası Hollandalı teknik adamla yolları ayırmayı planlayan Aydınlar, milli takımın kamp yaptığı Swissotel için de harekete geçti. Milli takımın kamp ücretlerinin çok fazla olduğunu düşünen Aydınlar, otel maliyetlerini düşürecek. TFF Başkanı, bu amaçla daha hesaplı bir otelle anlaşmak için de çalışmalara başladı.

Daha önce TFF'nin çıkardığı Tam Saha Dergisi'ni kapatarak dergiyi internetten yayınlatmaya başlatan Aydınlar'ın federasyonda çalışan sayısını daha da düşüreceği, tasarruf politikasının primlere de yansıyacağı da öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler