Milli Takım'a bir şok haber daha

Son haftalardaki yüksek formuyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna davet edilen Turgay Bahadır'ın, ay-yıldızlı formayı giymesine FIFA'dan izin çıkmadı. Daha önce 2 kez Avusturya Ümit Milli Takımı'nın formasını giyen Turgay içi

Milli Takım'a bir şok haber daha
Son haftalardaki yüksek formuyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna davet edilen Turgay Bahadır'ın, ay-yıldızlı formayı giymesine FIFA'dan izin çıkmadı.

Daha önce 2 kez Avusturya Ümit Milli Takımı'nın formasını giyen Turgay için Avusturya Futbol Federasyonu nezdinde yapılan girişimlerden olumlu sonuç alınmış, Avusturya Milli Takımı teknik heyetleri ve federasyon genel sekreterliği, genç oyuncunun Türkiye'yi tercih etmesi durumunda bir sorun yaşanmayacağını bildirmişti.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, dosyanın UEFA ve FIFA'ya taşınmasının ardından, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile yaptığı görüşme sonunda nihai kararın verildiği kaydedildi.

Açıklamada, Blatter'in, her iki federasyonun iyi niyetli girişimlerini takdirle karşıladıklarını, ancak Turgay Bahadır'ın, Türk Milli Takımı'nda yer almasının mümkün olmadığını söylediği ifade edildi.

Bu gelişme üzerine Turgay Bahadır, bu akşam teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak (A) Milli Takım kampından ayrıldı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor