Romanya'ya yenilen Milli Takım Yurda Döndü

Ay-yıldızlı kafileyi taşıyan TK 3472 sefer sayılı özel uçak, saat 02.10'da Atatürk Havalimanı'na indi.

Romanya'ya yenilen Milli Takım Yurda Döndü

Romanya ile Bükreş'te oynanan özel maçtan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Türkiye A Milli Futbol Takımı, maçın ardından İstanbul'a döndü.

Ay-yıldızlı kafileyi taşıyan TK 3472 sefer sayılı özel uçak, saat 02.10'da Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Takımın havalimanında sessiz bir varışı oldu. Teknik heyet ve futbolcular, herhangi bir basın açıklamasında bulunmadılar. Ancak, havalimanında onları bekleyen taraftarlarla fotoğraf çektirme fırsatını değerlendirdiler. Mağlubiyetin ardından moral bozukluğu yaşayan futbolcular yoğun bir maç programının getirdiği yorgunluğu da üzerlerinden atmaya çalışıyor gibi görünüyordu.

A Milli Takımın gelecek maçlarına hazırlık süreci, bu maçtan alınacak derslerle şekillenecek. Teknik heyetin ve oyuncuların, maçtan edindikleri tecrübeleri değerlendirerek takımı daha da güçlendirmeleri hedefleniyor. Ay-yıldızlı ekibin, gelecek müsabakalarda daha iyi sonuçlar alması için gerekli çalışmaların yapılacağına dair beklentiler yüksek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler