Milli takım teknik direktörü Montella açıkladı! "Bu formayı giymek bir hediye değil..."

Milli Takım Teknik Direktörü Montella açıklamalarda bulundu.

Milli takım teknik direktörü Montella açıkladı! "Bu formayı giymek bir hediye değil..."

Stefan Kuntz sonrası Milli Takım'ın başına geçen Vincenzo Montelle, Riva'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamaları şu şekilde;

"NEŞE VE MUTLULUK GETİRMEK İSTİYORUZ"

Türkçe konuşamadığım için kusura bakmayın. O seviyeye geldiğimde konuşacağım.

Bu ülkede çalıştığım için çok mutluyum. Güzel şeyler yapabileceğim için çok mutluyum. Neşe ve mutluluk getirmek istiyoruz. Almanya'daki turnuvada hem buradaki hem de oradaki vatandaşlarımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz.

"ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK"

Görevi kabul ederken tereddüt etmedim. Bildiğim ve iyi bir takıma sahibiz. Gururlu ve milli duyguları sahada herkese geçirtmek istiyoruz. Önemli bir sorumluluk olduğunun farkındayız. Mutlu etmek için buradayız.

"BURASI BANA İTALYA'YI HATIRLATIYOR"

2 yıldır Türkiye'deyim. Duyguları ve kültürü anlıyorum. Benim küçükken yaşadığım duygularla benzer. Buradaki duygular, İtalya'da doğduğum yeri hatırlatıyor.

Benim için eleştiriler de olacaktır. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bir kulübü temsil etmiyorum. Hem ülke içinde hem de ülke dışındaki maçları takip ederek kadro için en doğru kararları vereceğiz.

"BU FORMAYI GİYMEK HEDİYE DEĞİL, BÜYÜK BİR PRESTİJ"

Takım ruhu çok önemli. Aile olmak gerek. Bunu sahaya yansıtmalıyız. Oyuncular kulüplerdeki performansı ve ruhu aynı şekilde buraya yansıtmalı. Nasıl ekstra şeyler katabiliriz diye düşünmeliler. Biz de bunu sağlamaya çalışacağız.

Bu formayı giymek hediye değil büyük bir prestijdir. Çok önemli bir ulusu temsil ediyoruz. Çok önemli bir sorumluluk. Bunun da üstesinden geleceğiz

"OYUN KURMA ÜZERİNE YENİ PLAN YAPACAĞIZ"

Maçları izliyoruz. Her antrenör daha iyisini ister. Geçmiş antrenörümüze saygından dolayı şunu beğendim ya da beğenmedim diyemem ama takımın oyun kurma şekli üzerinden yeni bir plan yapmayı düşünüyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor