Milli Takım şaşırttı!

Türkiye, FIFA’nın açıkladığı Nisan ayı dünya sıralamasında 4 basamak birden yükseldi. Bu yükselişte A Millilerin Hollanda deplasmanında aldığı beraberlik ve Lüksemburg’u mağlup etmesi etkili oldu.Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) dünya sır

Milli Takım şaşırttı!

Türkiye, FIFA’nın açıkladığı Nisan ayı dünya sıralamasında 4 basamak birden yükseldi. Bu yükselişte A Millilerin Hollanda deplasmanında aldığı beraberlik ve Lüksemburg’u mağlup etmesi etkili oldu.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) dünya sıralamasında 4 basamak ilerleyen Türkiye, 52’ncü sıraya yükseldi. Zirvede ise Almanya ve Arjantin’in yarışı sürüyor.

FIFA’nın internet sitesinden açıklanan nisan ayı dünya sıralamasında Türkiye’yle birlikte alt sıralarda inişli-çıkışlı grafikler devam etse de zirvede yine aynı ülkeler yer aldı. 2014 FIFA Dünya Kupası’nın şampiyonu Almanya zirvedeki yerini ve Dünya Kupası finalisti Arjantin ikinci sıradaki yerini korudu. FIFA’nın Nisan ayı sıralamasının en dikkat çekici yükselişi ise Belçika’dan geldi. EURO 2016 elemelerinde ay içinde oynadığı Kıbrıs Rum Kesimi ve İsrail maçlarını kazanan Belçika, 3’üncü sıraya tırmanarak tarihinin en iyi derecesine ulaştı.

FIFA NİSAN AYI DÜNYA SIRALAMASI İLK 10

1 - Almanya

2 - Arjantin

3 - Belçika

4 - Kolombiya

5 - Brezilya

6 - Hollanda

7 - Portekiz

8 - Uruguay

9 - İsviçre

10 - İspanya

………

19 - Çek Cumhuriyeti

38 - İzlanda

52 - Türkiye

86 - Letonya

134 - Kazakistan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler