Milli Takım Romanya'ya Ulaştı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda eylül ayında Malta ve Macaristan ile karşılaşacak (A) milli futbol takımı, bu maçlara hazırlık kapsamında yapacağı Romanya maçı için, bu ülkeye geldi.Bükreş'deki Otopeni Havaalanı'na gelen milli takım kafiles

Milli Takım Romanya'ya Ulaştı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda eylül ayında Malta ve Macaristan ile karşılaşacak (A) milli futbol takımı, bu maçlara hazırlık kapsamında yapacağı Romanya maçı için, bu ülkeye geldi.

Bükreş'deki Otopeni Havaalanı'na gelen milli takım kafilesini, Romanya Büyükelçisi Ahmet Rıfat Ökçün karşıladı.

Havaalanına gelen yaklaşık 50 gurbetçi ise ellerindeki Türk bayraklarıyla milli takıma büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Türk taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim için ''imparator'' tezahüratlarında bulunurken, federasyon başkanı Haluk Ulusoy'a da ''büyük başkan'' diye seslendiler.

Milli takım kafilesine otele kadar iki jandarma minibüsü eşlik ederken, milliler, kalacakları Mariott Oteli'ne yarım saatte gidebildi.

Milli takım, maçın oynanacağı Genca Stadı'nda bugün saat 19.00'da bir antreman yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor