Milli Takım Macaristan'ı Ağırlıyor

Milli Takımımız 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 8. maçına çıkıyor. Bugün saat 20:30'da İnönü Stadı'nda oynanacak mücadelede rakip, grubun iddiasız takımlarından Macaristan. Karşılaşmayı İskoç hakem Stuart Dougal yönetecek.Geçtiğimiz cumartesi akşam

Milli Takım Macaristan'ı  Ağırlıyor

Milli Takımımız 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 8. maçına çıkıyor. Bugün saat 20:30'da İnönü Stadı'nda oynanacak mücadelede rakip, grubun iddiasız takımlarından Macaristan. Karşılaşmayı İskoç hakem Stuart Dougal yönetecek.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Malta deplasmanında berabere kalarak tarihi bir ayıba imza atan ay-yıldızlı ekibimiz, bugün bunu biraz olsun unutturmaya çalışacak. Ayrıca bu karşılaşma finallere giden yolda çok kritik bir öneme sahip. Milliler, Macaristan karşısında da puan kaybederlerse grupta ilk ikiye girme yolunda büyük yara alacaklar ve Avrupa Şampiyonası finallerine gitme hedefinden çok büyük oranda uzaklaşılmış olacak.

TÜRKİYE ZAFER BEKLİYOR
İşte bu kritik ortamda Türk halkı, Milli Takım'dan iyi futbol ve görkemli bir galibiyet bekliyor. Ve herkes, sahaya çıkacak futbolcuların kendileri gibi oynamaları ve sahaya yüreklerini koymaları durumunda galibiyete ulaşacağından kuşku duymuyor.

Resmi ve özel son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen grupta son üç maçında 7 puan kaybeden millilerden Macaristan maçıyla başlayacak serinin sonunda Avrupa Şampiyonası vizesini almaları bekleniyor. Bu arada maçın oynanacağı İnönü Stadı, ay-yıldızlı ekip için uğurlu. Türk Milli Takımı İnönü'de son 15 yılda 9 resmi maçın 6'sını kazandı, 3'ünde berabere kaldı, yenilgi yüzü görmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler