Milli takım kadrosu açıklandı! Trabzonspor'dan 3 isim - 10 Kasım 2022

A Millî Takım'ın İskoçya ve Çekya maçları aday kadrosu açıklandı. Trabzonspor'dan 3 isim kadroya davet edildi.

Milli takım kadrosu açıklandı! Trabzonspor'dan 3 isim - 10 Kasım 2022

A Millî Takımın 16 Kasım'da İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

Kadroda Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Umut Bozok yeraldı.

Milli takım kadrosu açıklandı! Trabzonspor'dan 3 isim

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 13 Kasım Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Ay-Yıldızlılar, özel maçların hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak. Saat 17.00'deki idmanın ilk 30 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

A Millî Takım kafilesi, İskoçya karşılaşması için 15 Kasım Salı günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Diyarbakır'a gidecek.

A Millî Takım Teknik Direktör Stefan Kuntz ve bir futbolcu, aynı gün saat 18.15'te Diyarbakır Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda gerçekleştirecek.

Diyarbakır Stadyumu'nun ev sahipliğinde, 16 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye - İskoçya müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım, İskoçya karşılaşmasının hemen ardından THY'ye ait uçakla Diyarbakır'dan Gaziantep'e geçecek.

A Millî Takım Teknik Direktör Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 18 Kasım Cuma günü saat 18.15'te Gaziantep Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da aynı tesiste 19.00'da yapacak.

Gaziantep Stadyumu'nda 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Türkiye - Çekya maçı 20.00'de başlayacak ve TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Çekya maçının hemen ardından THY'ye ait uçakla Gaziantep'ten İstanbul'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler