Milli takım için yeni proje!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dünyanın her noktasındaki yetenekli Türk oyuncuları bulacak ve milli takıma önerecek bir gönüllüler ordusu kurmak için harekete geçti.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önderliğinde başlatılan bu yeni projede, yurt d

Milli takım için yeni proje!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dünyanın her noktasındaki yetenekli Türk oyuncuları bulacak ve milli takıma önerecek bir gönüllüler ordusu kurmak için harekete geçti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önderliğinde başlatılan bu yeni projede, yurt dışında yaşayan tüm Türk vatandaşları gönüllü olarak yer alabilecek ve yetenekli olduklarını düşündükleri genç futbolcuları milli takımlara önerebilecek.

TFF'nin internet sitesinden duyurulan projeyle, dünyanın her noktasındaki yetenekli gençlerin bulunması ve bu gençlerin ülke futboluna kazandırılması hedefleniyor. Projeye katkı sağlamak isteyenler yaşadıkları şehir ve ülkeyi belirterek, "gonulluler@tff.org" mail adresine bilgileri iletebilecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, federasyonun internet sitesinde yer alan değerlendirmesinde, kendisini çok heyecanlandırdığını vurguladığı projeyle ilgili "İnsanlarımız dünya üzerinde çok geniş bir coğrafyaya yayılmış durumda. Bu oyuncuların bulunması için herkesi yardıma çağırıyoruz. Daha önce de ifade ettiğim gibi, gönüllerin ve gönüllülerin milli takımlarını oluşturmak için dünyanın dört bir tarafındaki gönüllülerin tavsiye ve desteklerini bizzat rica ediyorum. Projenin başarılı olacağına ve milli takımlarımıza yeni yetenekler kazandıracağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler