Milli Takım Gücünü Kanıtladı

Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası elemelerini geçerek grubundan çıkacak güçte olduğunu söyledi.İzmir'in Karaburun ilçesinde tatil yapan Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Yanal, A Milli Futbol

Milli Takım Gücünü Kanıtladı


Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası elemelerini geçerek grubundan çıkacak güçte olduğunu söyledi.

İzmir'in Karaburun ilçesinde tatil yapan Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Yanal, A Milli Futbol Takımı'nın grubunda yapmış olduğu karşılaşmalar sonucunda pozisyonunun belli olduğunu ifade ederek, “Milli takımımız şu anda Avrupa Şampiyonasına gidebilecek güçte olduğunu zaten kanıtlamış durumda. Ben milli takımımızın bu gruptan çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yanal, Türkiye'nin dünya spor konjonktüründe yerini koruyabilmek, yükselebilmek adına daha iyi organizasyonlar yapılabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Türk nüfusunun büyük bölümünün genç insanlardan oluştuğunu kaydeden Yanal, şunları söyledi:
"Halkımızın büyük bölümü genç, bu genç nüfus yaklaşık 11 milyon. Bu 11 milyon insanın daha iyi organizasyonlarla spor yapabileceğini düşünüyorum. Özellikle okul sporlarında. Bunlar benim özel düşüncem."

Yanal, İzmir'in organizasyon problemleri nedeniyle Turkcell Süper Lig'de temsil edilemediğini kaydetti.

İzmir'in sporda uzun yıllar organize olamadığını savunan Yanal, “Sorun, organizasyon diyorum, organizasyondaki problem diyorum. İzmir bu konuda uzun yıllar organize olamadı. İnşallah bu organizasyonu daha iyi yaparlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor