Milli Takım forma sergisi açılıyor

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Dolmabahçe Sanat Galerisi'ndeki açılışa Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve TFF Başkanı Mahmut Özgener de katılacak. Sergide, TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar (A) Milli Takım'ın g

Milli Takım forma sergisi açılıyor
TFF'den yapılan açıklamaya göre, Dolmabahçe Sanat Galerisi'ndeki açılışa Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve TFF Başkanı Mahmut Özgener de katılacak.

Sergide, TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar (A) Milli Takım'ın giydiği formalardan örnekler sergileneceği bildirildi. 1923-2008 arasındaki 85 yılın 12 ayrı dönemde incelendiği sergide, 24 formanın yanı sıra milli takımın o dönem içerisinde oynadığı önemli maçlardan özet görüntüler ile dönemin orijinal gazete ve fotoğrafları da yer alacağı kaydedildi.

Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde 16-21 Eylül tarihlerinde ücretsiz olarak gezilebilecek serginin, 2009 yılının mart ayına kadar sırasıyla Kocaeli, Ankara, Kastamonu, Karabük, Samsun, Trabzon, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Muş, Van, Siirt, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kayseri, Kırşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir, Kütahya, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da görülebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler