Milli futbolcuya haciz şoku!

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Volkan Şen'in Porche arabasının haciz yoluyla elinden alındığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu daha sonra borcunu ödeyerek arabasını geri aldı.Bursaspor'un ve transferin yıldızlarından Bursaspor'lu Volkan Şen haciz şokuyla sar

Milli futbolcuya haciz şoku!

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Volkan Şen'in Porche arabasının haciz yoluyla elinden alındığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu daha sonra borcunu ödeyerek arabasını geri aldı.

Bursaspor'un ve transferin yıldızlarından Bursaspor'lu Volkan Şen haciz şokuyla sarsıldı… Eski menajeri Metin Korkmaz tarafından alacaklarına karşılık arabası ve gayrimenkulleri haciz edilen yıldız futbolcu bir süre sonra Korkmaz'la anlaşarak arabasını geri aldı. Menajer Metin Korkmaz'ın bir süre önce Volkan Şen'den alacağı olan 209 bin TL'yi tahsil edemediği gerekçesiyle yıldız futbolcunun altındaki Porsche arabasının ve gayrimenkullerinin İstanbul 11. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından haciz edildiği ortaya çıktı.

Diğer masraflarla birlikte yaklaşık 240 bin TL'yi bulan alacaklara karşılık Volkan'la ilgili başlayan icra takibinde oyuncunun ayrıca iki gayrimenkulüne de haciz geldiği belirtildi.

Metin Korkmaz'ın avukatı Sezgin Güraslan, haciz işlemlerinin gerçekleşmesinden bir süre sonra tarafların anlaşmaya vardığını Volkan Şen'in borcunu ödemesinin ardından arabasının geri verilerek gayrimenkulleri üzerindeki haczinde kalktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler