Milli Futbolcunun Hapsi İsteniyor!

Mersin İdmanyurdu forması giyen milli futbolcu Servet Çetin'e, eski kız arkadaşı Serpil Martin'in hakaret ve tehdit gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Yaklaşık bir yıl önce Serpil Martin, Servet Çetin’in kendisinden yu

Milli Futbolcunun Hapsi İsteniyor!

Mersin İdmanyurdu forması giyen milli futbolcu Servet Çetin'e, eski kız arkadaşı Serpil Martin'in hakaret ve tehdit gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Yaklaşık bir yıl önce Serpil Martin, Servet Çetin’in kendisinden yurt dışından sipariş ettiği 2 adet kol saati, 65 şişe parfüm ve 4 adet cep telefonunun ödemesini yapmadığı, parasını isteyince de tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle savcılığa başvurarak şikâyetçi olmuştu. Savcılık, söz konusu şikayet ile ilgili soruşturmasını tamamladı.

Servet Çetin, savcılıkta hakkındaki suçlamaları reddetmişti. Ancak mahkeme, deneyimli futbolcu hakkındaki iddianameyi kabul etti. 7 yıla kadar hapis istemilyle açılan dava, önümüzdeki günlerde Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.   

SERPİL MARTİN: BANA 42 BİN EURO BORCU VAR

Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor’a konuşan Serpil Martin, "Servet Çetin'in bana 42 bin Euro borcu var. Adaletin yerine gelmesini istiyorum. Bana hakaret etti, tehdit etti. Davayı geri çekmem söz konusu değil. Servet Çetin’e güvendim. Kendisi, çok güçlü olduğunu ve Türkiye’de başına bir şey gelmeyeceğini söylüyordu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler