Milli futbolcu önce fidye için kaçırıldı! Sonra vurularak öldürüldü

Kaizer Chiefs'in oyuncusu Luke Fleurs, fidye amaçlı kaçırılma olayının ardından yaşamını yitirdi.

Milli futbolcu önce fidye için kaçırıldı! Sonra vurularak öldürüldü

Güney Afrika'nın önde gelen futbol takımlarından Kaizer Chiefs'in oyuncusu Luke Fleurs, fidye amaçlı kaçırılma olayının ardından yaşamını yitirdi.

Olay sırasında polis müdahalesi beklenirken, Fleurs vurularak öldürüldü. 26 Ekim 2023'te Kaizer Chiefs ile anlaşma sağlayan Fleurs, bu transferle ilgili olarak sosyal medyadan "Hayaller gerçek oluyor" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Güney Afrika Polis Teşkilatı'ndan Yarbay Mavela Masondo, polisin olayla ilgili detayları araştırdığını ve ilerleyen zamanlarda daha fazla bilgi verileceğini açıkladı.

sidjckac.jpeg

Kaizer Chiefs takımı, Fleurs'un ölümünü onaylayarak, Twitter aracılığıyla üzüntülerini dile getirdi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Fleurs, SuperSport United'dan ayrılarak geçen yıl Kaizer Chiefs'e katılmıştı.

3 Mart 2000'de Güney Afrika'da dünyaya gelen Luke Fleurs, 2013 ile 2017 yılları arasında Ubuntu Cape Town'un altyapısında yetişti. Stoper pozisyonunda oynayan Fleurs, futbol kariyerini Ubuntu Cape Town, SuperSport United ve Kaizer Chiefs takımlarında devam ettirdi. 3 Nisan 2024'te, doğduğu şehir Cape Town'da, silahla vurularak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler