Milli futbolcu Inter'de!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona ererek boşa çıkan Caner Erkin İtalyan devi Inter'e transfer oldu.   İtalyan ekiplerinden Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin’i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.   Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ere

Milli futbolcu Inter'de!
Fenerbahçe'de sözleşmesi sona ererek boşa çıkan Caner Erkin İtalyan devi Inter'e transfer oldu.
 
İtalyan ekiplerinden Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin’i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.
 
Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli oyuncu Caner Erkin’i kadrosuna kattığını duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Caner ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Milli oyuncu bu sezon sarı-lacivertli forma ile 27 resmi maçta 2 bin 44 dakika görev almıştı. Caner Erkin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in belirlediği EURO 2016’da mücadele edecek A Milli Takım kadrosunda da yer alıyor.
 
Başarılı sol bek bu sezon Galatasaray derbisi öncesinde Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler