Milli Atletten Evlilik Açıklaması

11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse, "Gümüş madalya Türk halkı için az oldu. Bana yürekten destek veriyorlar, onları çok seviyorum" dedi.Ayrıca Türkiye'de çeyiz hazırlandığını bildigini anc

Milli Atletten Evlilik Açıklaması

11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse, "Gümüş madalya Türk halkı için az oldu. Bana yürekten destek veriyorlar, onları çok seviyorum" dedi.

Ayrıca Türkiye'de çeyiz hazırlandığını bildigini ancak Etiyopya'da böyle bir adetin olmadığını belirten Abeylegesse, "Annem bana çeyiz yapmadı" diye konuştu.

ŞAMPİYONA SONA ERDİ

ELVAN'ın antrenörü Rus Anatoly Bychkov, öğrencisinin ne kadar ödül alacağını bilmediğini belirterek "Eve gerçekten çok ihtiyacı var. Bize söz verilmedi, ama bekliyoruz" dedi. Öte yandan Atletizm Şampiyonası sona ererken, ABD 14 altın madalya ile birinci oldu. 5 altınla Kenya ikinci, 4 altın ile Rusya üçüncü; Elvan, Halil, Eşref ve Nevin ile mücadele eden Türkiye ise 28. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor