Milletvekili Cora'dan Olimpiyatlara destek

Trabzon, 11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak olan ISF 2016 Gymnasiade (Okul Sporları Olimpiyatları) için hazırlıkla devam ederken geçmişte Okul Sporları Federasyonu'nda başkanvekilliği de yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, yayınla

Milletvekili  Cora'dan Olimpiyatlara destek

Trabzon, 11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak olan ISF 2016 Gymnasiade (Okul Sporları Olimpiyatları) için hazırlıkla devam ederken geçmişte Okul Sporları Federasyonu'nda başkanvekilliği de yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, yayınladığı yazılı açıklamayla bu organizasyonun Trabzon'da gerçekleştirilmesi için emek verenlere teşekkür etti.

Akparti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın açıklaması şu şekilde:

“11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon da yapılacak ISF 2016 Gymnasiade için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Trabzon Valiliğimiz, Büyük Şehir Belediye Başkanlığımız, Ortahisar Belediye Başkanlığımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Türkiye Okul Sporları Federasyonu diğer kurum ve kuruluşlarla gerekli koordinasyonu sağlayarak çalışmalarını sürdürmektedir.

 

ISF 2016 GYMNASİADE hazırlıklarını Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç da takip etmektedir. Sayın bakanımız, “ISF 2016 GYMNASİADE için her türlü desteğimizle dünya gençlerine Trabzon'da ev sahipliği yapacağız. Oyunların idari ve teknik yönden üstün başarı ile sonuçlanması için her türlü katkıyı sağlayarak desteğimiz devam edecekltir” ifadeleri ile Trabzon'un yanında olduğunu söylemiştir.

Bu organizasyonun gerçekleşebilmesi için çaba gösteren Gençlik Ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanımız Sayın Ayhan Pala'ya , Trabzon Valimiz Sayın Abdil Celil Öz'e, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç'e, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemalettin Yazıcı'ya bir defa daha teşekkürlerimi saygılarımla arzediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor