Mili maçlar o statda!

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda bulunan A Milli Takım'ın elemelerdeki ikinci, kendi sahasında ise ilk maçına çıkacağı Çek Cumhuriyeti karşılaşması ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya ile mücadele edeceği hazırlık müsabakası

Mili maçlar o statda!

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda bulunan A Milli Takım'ın elemelerdeki ikinci, kendi sahasında ise ilk maçına çıkacağı Çek Cumhuriyeti karşılaşması ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya ile mücadele edeceği hazırlık müsabakasının oynanacağı stadyum belli oldu.

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacağı maçları, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. 10 Ekim 2014 Cuma günü oynanacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak.

2014 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Brezilya ile 12 Kasım 2014 Çarşamba günü oynayacağımız hazırlık karşılaşmasına da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ev sahipliği yapacak. Bu müsabakanın başlama saati ise daha sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor