Milano Fatihi Avni Aker'de

Geçen hafta Manisa ile berabere kalan Bordo-Mavililer, Belediye'yi devirip ilk 3 puanını almak istiyor.Geçtiğimiz hafta Manisa ile berabere kalan Bordo-Mavililer, Avni Aker'de Belediye'yi devirip ilk 3 puanını almak niyetinde..Süper Lig’de sezonu geçtiğim

Milano Fatihi Avni Aker'de

Geçen hafta Manisa ile berabere kalan Bordo-Mavililer, Belediye'yi devirip ilk 3 puanını almak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Manisa ile berabere kalan Bordo-Mavililer, Avni Aker'de Belediye'yi devirip ilk 3 puanını almak niyetinde..

Süper Lig’de sezonu geçtiğimiz hafta Manisaspor beraberliği ile açtıktan sonra hafta arasındaki Şampiyonlar Ligi’ndeki İnter galibiyeti, Trabzonspor camiasında bambaşka bir hava estirmişti. İtalyan devini mağlup etmenin moralinin bugünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesiyle daha da artması bekleniyor. Zira Bordo-Mavililer, bu sezon ilk kez kendi sahasında seyircisinin huzuruna çıkacak. Benfica rövanşının Avni Aker zeminindeki sorun sebebiyle İstanbul’da oynanmasından ötürü Trabzonspor’u ekran başında izlemek zorunda kalan Trabzonlular’ın bu kez büyük bir şova imza atması bekleniyor. Bordo-Mavililer, Avni Aker’deki son karşılaşmasında, geçtiğimiz sezon 15 Mayıs’ta, ligin 33. haftasında yine İstanbul B.B.’yi ağırlamış ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı.

‘Puan alacağız’

İstanbul B.B. Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Trabzon deplasmanından puanla döneceklerini söyledi. Dizar, “Rakibimiz şu anda ligin en iyi takımı. Haddimizi bilerek oynayıp, puan alacağız” dedi.

Mustafa 11’e

Mustafa Yumlu, Manissapor maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Ancak İnter mücadelesinde yedek kalmıştı. Şenol Güneş, yabancı sınırlaması nedeniyle bu akşam Glowacki’nin yerine yeniden Mustafa’ya ilk 11’de şans verecek.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Volkan Şen, Henrique

İSTANBUL BB: Hasagiç, Cihan, , Can, Zayatte, Ekrem, Mahmut, Efe, Holmen, Doka, Visca, Webo

Stat: Avni Aker

Hakem: Halis Özkahya

Saat: 20.00

Yayın: LİG TV

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor