Milan Türk futbolcunun peşinde!

İtalyan devi Milan’ın, Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Turan’ı transfer etmek istediği iddia edildi. İtalya Serie A takımlarından Milan’ın Atletico Madrid’in ve A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Turan’ın peşinde olduğu iddia edildi. İtalyan ba

Milan Türk futbolcunun peşinde!
İtalyan devi Milan’ın, Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Turan’ı transfer etmek istediği iddia edildi.
 
İtalya Serie A takımlarından Milan’ın Atletico Madrid’in ve A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Turan’ın peşinde olduğu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; tecrübeli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmelere başlandığı belirtildi. Haberlerde Arda’nın takımdan ayrılma olasılığının da yüksek olduğu belirtildi.
 
Yıldız oyuncu geçen sezon Atletico Madrid formasıyla toplam 46 maçta forma giydi ve 3 gol atıp 5 de asist yaptı. 3 yıldır formasını giydiği Atletico Madrid’de başarılı bir grafik sergileyen yıldız oyuncunun İspanya’dan ayrılıp ayrılmayacağının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Arda Turan, İtalya’da çok kötü bir sezon geçiren Milan’a gitmesi durumunda gelecek sezon Avrupa arenasında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler