MHK’de Cüneyt Çakır rahatsızlığı

MHK’de Cüneyt Çakır rahatsızlığı

MHK’de Cüneyt Çakır rahatsızlığı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT SPOR kanalında yaptığı açıklama ile Cüneyt Çakır için ayrılık haberini duyurdu.

Olayın iç yüzü tam net olarak bilinmese de bu karar hakem camiasında sürpriz olarak nitelendirildi. Zira Çakır’ın yardımcıları geçtiğimiz haziran ayında bırakma kararını deklare etmişti. Çakır’ın planlı olarak hakemliği bırakma kararı olsaydı, yardımcılarıyla aynı zamanda bırakırdı. Hakemlikte temayül öyledir. Önce hakem bırakır, o bırakınca da yardımcılarının devam etmesi hoş karşılanmayacağı için onlar da bıraktıklarını açıklar. Ama öyle olmadı! Çakır sezon hazırlık kampına katıldı.

Antrenmanlarını yaptı. Yurt dışı maçlarda görev aldı. Ocak ayına kadar FIFA hakem listesindeki yerini koruyacaktı. Ama bir şeyler istediği gibi olmadı ve bıraktı ya da bıraktırıldı. Ama federasyonda sözde eğitimci olarak görev yapmaya devam edecek. İşte bu durum MHK için hoş değil. En küçük bir krizde hep akıllarında acaba sorusu olacak!

Gölge MHK düşüncesi sürekli zihinleri bulandıracak! Onunla birlikte hareket edecek hakemler olur mu? Kuşkusu bile beyinleri yoracak! Peki, sizce davul MHK’de ise tokmak kimde olacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor