MHK'dan Ankaragücü'ne cevap

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Ankaragücü Kulübü tarafından kendilerine gönderilen ve ayrıntıları kamuoyu ile de paylaşılan yazılı metindeki yorum ve spekülasyonların gerçeklerle ilişkisi bulunmadığını açıkladı. MHK'dan yapılan yazılı açıkl

MHK'dan Ankaragücü'ne cevap
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Ankaragücü Kulübü tarafından kendilerine gönderilen ve ayrıntıları kamuoyu ile de paylaşılan yazılı metindeki yorum ve spekülasyonların gerçeklerle ilişkisi bulunmadığını açıkladı.

MHK'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Ankaragücü gibi 100. kuruluş yılını kutlamaya hazırlanan güzide bir kulüp tarafından, özellikle devre arasında verilen iyi niyet ve destek mesajlarına nazire yaparcasına kasıtlı yorumlar yapılması, bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Turkcell Süper Lig'de görev yapan 34 hakemi bölgecilik yapmakla suçlamak ve bu hakem atamalarını yapan kurulu, tüm objektif kriterleri göz ardı ederek sadece doğum yeri bilgilerine göre görev vermekle suçlamak, Ankaragücü'ne yakışmamaktadır.

Ankaragücü gibi Türk futbolunda köklü bir geçmişi olan kulübümüzün sorumlularını, sağduyulu olmaya davet ediyoruz. MHK, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hakem atamalarında uluslararası standartlarda ve hakemlik müessesine uygun davranışlar içinde, sadece sahadaki performansa göre hakem ataması yapmaya devam edecektir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor