MHK'da yeni dönem

Ha­kem ata­ma­la­rın­da ye­ni dö­nem baş­la­dı. Mer­kez Ha­kem Ku­ru­lu Ta­li­ma­tı’n­da ya­pı­lan de­ği­şik­lik­le Pro­fes­yo­nel Mü­sa­ba­ka İc­ra Ku­ru­lu (PMİK) oluş­tu­rul­du.    “P­ro­fes­yo­nel lig, Tür­ki­ye Ku­pa­sı ve Sü­per Ku­pa mü­sa­ba­ka­la

MHK'da yeni dönem
Ha­kem ata­ma­la­rın­da ye­ni dö­nem baş­la­dı. Mer­kez Ha­kem Ku­ru­lu Ta­li­ma­tı’n­da ya­pı­lan de­ği­şik­lik­le Pro­fes­yo­nel Mü­sa­ba­ka İc­ra Ku­ru­lu (PMİK) oluş­tu­rul­du. 
 
“P­ro­fes­yo­nel lig, Tür­ki­ye Ku­pa­sı ve Sü­per Ku­pa mü­sa­ba­ka­la­rı­na ha­kem, göz­lem­ci ve men­tör ata­ma­la­rını bu ku­rul ya­pa­cak. MHK Baş­ka­nı do­ğal baş­kan Ku­rul­da 3 ki­şi bu­lu­nu­yor. Bun­lar MHK Baş­ka­nı ve iki üye­den oluş­tu­rul­du. Ar­tık ha­kem ata­ma­la­rı bu üç is­min ağ­zın­dan çı­kan ki­şi­ler ola­cak. 
 
PMİK üye­le­ri, MHK Baş­kanı­’nın tek­li­fi ve yö­ne­timin ona­yı ile ata­na­cak. MHK Baş­ka­nı, ku­ru­lun do­ğal baş­ka­nı ola­cak. Hu­zur hak­kı üc­re­ti ala­cak­lar De­ği­şik­lik­le, “P­MİK Baş­kan ve üye­le­ri, gö­rev­le­ri­ni hiz­met söz­leş­me­si im­za­la­mak ve tam za­man­lı ola­rak ça­lış­mak su­re­tiy­le­” ye­ri­ne ge­ti­re­cek­ler. Ay­rı­ca ya­pı­lan de­ği­şik­lik ile MHK üye­le­ri­ne “Hu­zur Hak­kı ve U¨cre­ti­” ge­ti­ril­di.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor