MHK'da flaş istifa! Resmen açıklandı

TFF, Video Yardımcı Hakem VAR sisteminden sorumlu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden ayrıldığını duyurdu.

MHK'da flaş istifa! Resmen açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden sorumlu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden ayrıldığını duyurdu. Özkalfa'nın yerine, alanında deneyimli bir isim olan Cem Satman'ın atandığı açıklandı.

1976 Ankara doğumlu Cem Satman, futbolculuk kariyerine Ankara Demirspor'un altyapısında başladı. Eğitimini Ankara Üniversitesi'nde sürdüren Satman, burada Beden Eğitimi ve Spor alanında lisans eğitimi aldıktan sonra, aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi üzerine yüksek lisans ve doktora yapmıştır. Ayrıca İngiltere'de dil eğitimi ve öğrenimine de devam etmiştir.

Profesyonel kariyerine 14 yıl boyunca beden eğitimi öğretmeni olarak devam eden Dr. Satman, aynı zamanda Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi alanlarında eserler veren Satman, çevirileri ve bilimsel makaleleri ile de tanınmaktadır. TFF bünyesinde UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen liderliğindeki fitness ekibinde de görev alan Satman, evli ve bir çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler