MHK telefon talimatı verdi mi?

Süper lig'de cumartesi gübü oynanan derbi karşılaşmasının öncesinde ve sonrasında yaşanan olayların yanklıları sürüyor.Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacısomanoğlu'nun karşılaşma öncesinde hakem Bülent Yıldırım'ı araması ile başlayan gerilim Türkiye Fu

MHK telefon talimatı verdi mi?

Süper lig'de cumartesi gübü oynanan derbi karşılaşmasının öncesinde ve sonrasında yaşanan olayların yanklıları sürüyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacısomanoğlu'nun karşılaşma öncesinde hakem Bülent Yıldırım'ı araması ile başlayan gerilim Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun sert açıklaması ile zirve yapıp karşılaşma sonrası Fenerbahçe cephesinden TFF, MHK ve hakem Bülent Yıldırım'ı hedef alan açıklamalarla doğruğa ulaştı.

Fanatik gazetesinin iddiasına göre MHK'nin çok sıradışı bir karar hazırlığında olduğu öğrenildi. MHK'nin profesyonel liglerde mücadele eden tüm hakemlere "telefon numaranızı değiştirin" talimatı verdiği iddia edildi.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre böyle bir talimatın henüz Süper Lig hakemlerine verilmediği öğrenilirken ilerleyen dönemde MHK'nin böyle bir karar alıp almayacağı merak konusu.

Haber61.net / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor