MHK şike kararı için ne dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle başlangıcı ertelenen Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazır olduklarını söyledi.Yusuf Namoğlu, yaptığı açıklamada,

MHK şike kararı için ne dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle başlangıcı ertelenen Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazır olduklarını söyledi.

Yusuf Namoğlu, yaptığı açıklamada, ''Türk futbolu hangi ortamda olursa olsun, hakim camiası olarak sezona hazırız'' derken, ''Bizim için sorun yok. Hakem camiasının dışında gelişen olaylar.

Bizi ilgilendirmeyen bir konu. Neticede TFF'nin verdiği kararlar bizim için de geçerlidir. Bizim herhangi bir yorum yapmamızı gerektirecek, hakemleri etkileyecek bir şey yok'' ifadelerini kullandı.

''SORUŞTURMADA TEK BİR HAKEM YOK''
Yusuf Namoğlu, yürütülen soruşturmada futbolun birçok ögesinin zan altında kaldığını veya şüpheli olarak gösterildiğini aktarırken, ''Sürdürülen soruşturmada, bir tek hakem, hakem olarak böyle bir şeyin içinde değil şu anda. Tek bir hakem ifadeye dahi çağrılmamıştır. Bu, hakem camiası için gurur verici bir olaydır. Bundan sonra da böyle devam edecektir'' diye konuştu.

''HEDEFİMİZ BİRKAÇ HAKEMİMİZİ DAHA ELİT KATEGORİYE ÇIKARMAK''
FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır'ın en üst seviye olan elit kategoriye yükselmesine de değinen Yusuf Namoğlu, bu sayıyı artırmak istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor