MHK'nın yeni başkanı belli oldu!

TFF yeni MHK Başkanının Sabri Çelik olduğunu duyurdu

MHK'nın yeni başkanı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan bir açıklamada, Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına Sabri Çelik'in atandığı bildirildi.

TFF Yönetim Kurulu'nun bu kararı, federasyonun resmi internet sitesinde duyuruldu.

MHK'nin yeni üyeleri arasında Mustafa Çulcu, Muhittin Boşat, Ünsal Çimen, Kamil Abitoğlu, Hakan Sivriservi, Ferhat Gündoğdu, Nihat Mızrak ve Hamza Mısır gibi isimler yer alıyor.

Bu atama, Süper Lig'de 13 hakemin görev listesinden çıkarılmasının ardından yaşanan eleştirilerin artması ve mevcut MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının hemen ardından gerçekleşti.

Tahkim Kurulu daha önce MHK'nın 13 hakemi görev listesinden çıkarma kararını iptal etmişti.

Bu durum, MHK'da bir değişikliğe yol açtı ve yeni üye listesinde Muhittin Boşat, Murat Ilgaz, Erol Ersoy, Orhan Erdemir, İsmet Arzuman, Hikmet Öksüzoğlu, İbrahim Çınar ve Dursun Cumali Sucu gibi isimler yer aldı.

Bu atamalar, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in iki hafta önce istifa etmesinin ardından, Türk futbolunda yaşanan önemli gelişmeler arasında yer alıyor. TFF'nin ve MHK'nin bu yeni yapılanması, Türk futbolunun geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor